Sushi met chip & dip paprika

Ik had nog wat artikelen van de afgelopen Foodyboxen van Kroonophetwerk liggen en dat waren de Spar chip & dip paprika met Spaanse chips naturel en een sushikit van Saitaku. Ik bedacht dat ik daar best lekkere sushi mee kon maken.

Dus ging ik laatst aan de slag. Het was de eerste keer dat ik sushi rolde en ik kan zeker nog wat verbeteren, maar dat maakte voor de smaak niet uit. Lees je mee?

Ingrediënten voor 2 sushirollen:
Uit de sushikit:
– 1 zakje sushirijst
– 1/2 zakje rijstazijn
– 2 vellen sushi nori
Verder:
– 2 kleine blikjes tonijn
– 2 eetlepels Spar Chip en Dip paprika
– 2 handjes Spaanse chips naturel

Bereidingswijze:
– Bereid de sushirijst volgens de instructies in de doos en laat afkoelen.
– Laat de tonijn uitlekken en meng met de Chip en Dip paprika.
– Doe de chips in een boterhamzakje en maak met je handen fijn.
– Leg een vel nori op het bijgeleverde bamboematje en verspreid de helft van de rijst hier volgens de instructies op.
– Leg hierop de helft van het tonijnmengsel en maak af met de helft van de chips.
– Rol met behulp van het bamboematje de sushi tot een rol en snijd in schijfjes.
– Herhaal bovenstaande stappen met de overgebleven ingrediënten.
– Serveer direct.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 1 uur.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s