Eton Mess met Amarula en Del Monte Fruit Fusions

In de foodybox kerst van Kroonophetwerk zaten een fles Amarula en potjes fruit fusions van Del Monte. Ik maakte daar deze heerlijke Eton Mess mee. Het is een heel makkelijk recept en je heb maar 4 ingrediënten nodig.

Dit toetje kun je dus prima last minute in elkaar zetten en gelijk serveren. Lees je mee?

Ingrediënten voor 4 personen:
– 4 bakjes Del Monte fruit fusions perzik en peer*
– 3 eetlepels Amarula*
– een bakje verse slagroom
– een bakje kleine meringues

Bereidingswijze:
– Laat het fruit uitlekken en zet even apart.
– Doe de slagroom en Amarula in een kom en klop stijf.
– Breek de meringues in stukjes en schep (op een paar na) samen met het fruit door de slagroom.
– Serveer in glaasjes en maak af met de overgebleven meringues.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 10 minuten.


Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

*Deze producten ontving ik van Kroonophetwerk. Del Monte Fruit fusions is te koop bij de Jumbo en Plus en Amarula bij diverse slijterijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s