Rondreis Arizona, Californië, Nevada en Utah (2017) – Dag 17 – Dag 21

Dag 17 – Maandag 5 juni. Las Vegas – Death Valley.
Vandaag gaan we eerst winkelen in een van de Outlets in Las Vegas. We kiezen voor de Las Vegas North Premium Outlets. Nadat we met hulp van de parkeerwachter de camper hebben geparkeerd kunnen we shoppen. Daarna halen we nog een cheesecake bij de Cheesecake Factory. Aan het einde van de ochtend is het tijd om naar Death Valley te rijden, waar we The Dunes bezoeken.
Wanneer we aankomen stapt er net een ranger uit die iedereen in de gaten houdt, want het is inmiddels 3 uur in de middag en goed warm. De meeste mensen zetten drie stappen op het zand, maken een foto en gaan weer de auto in. We lopen ook een klein stukje en gaan dan terug naar de camper.

We rijden nog wat rond en gaan dan naar onze camping bij Panamint Springs.

Dag 18 – Dinsdag 6 juni. Death Valley – Yosemite National Park.
Vandaag hebben we een lange rit voor de boeg. We gaan namelijk naar Yosemite National Park. We hebben een plaats geboekt op de Lower Pines Campground. We stoppen onderweg een paar keer, maar verder is het vooral een rijdag.

Dag 19 – Woensdag 7 juni. Yosemite National Park.
We lopen vandaag het grootste gedeelte van de dag en komen onder andere langs Mirror Lake en een van de watervallen in Yosemite National Park. Het klimaat is hier erg vochtig en we hebben veel last van muggen. Aan het einde van de dag steken we de barbecue aan en barbecueën voor de laatste keer deze vakantie.

Dag 20 – Donderdag 8 juni. Yosemite National Park – San Francisco
Vandaag rijden we om 6 uur van de camping, omdat we terug moeten naar San Francisco. Halverwege de rit besluiten we nog even ergens wafels te eten, waardoor we iets te laat bij Cruise America aankomen. We leveren de camper in en nemen een taxi naar ons hotel Best Western Plus El Rancho inn. Daar kunnen we gelijk ook inchecken voor onze vlucht de volgende dag en de shuttle naar het vliegveld boeken.
Om de dag door te komen, lopen we een beetje door de buurt en koop ik nog wat dingetjes in de supermarkt. ’s Avonds eten we in het hotel en gaan we vroeg slapen, want we moeten om half 6 klaar staan voor de shuttle bus.

Dag 21 – Vrijdag 9 juni. San Francisco – Amsterdam.
We staan vroeg op en ontbijten snel iets in het restaurant. Daarna worden we opgehaald met de shuttle en naar het vliegveld gebracht. De vlucht naar Amsterdam (met overstap in Washington) verloopt prima en we komen op zaterdagochtend aan op Schiphol. De vakantie zit erop!

2 gedachtes over “Rondreis Arizona, Californië, Nevada en Utah (2017) – Dag 17 – Dag 21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s