Roerei met garnalen

In de foodybox van Kroonophetwerk zaten verse Hollandse garnalen en daar maakte ik dit heerlijke roerei mee. Het was even een klusje om de garnalen te pellen, maar dan heb je ook wat.
Roerei met garnalen
Dit roerei met garnalen is een gezonde lunchoptie voor als je een keer iets anders wilt eten. Lees je mee?

Ingrediënten voor 1 portie:
– 3 eieren
– een scheut melk
– verse garnalen
– peper en zout
– olijfolie
– bosui

Bereidingswijze:
– Snijd het bosui in ringetjes.
– Klop de eieren los met de melk en maak op smaak met peper en zout.
– Doe het bosui bij het eimengsel, maar houd een beetje achter de hand voor de garnering.
– Verhit wat olijfolie in een pan.
– Giet het ei in de pan en roer voortdurend.
– Wanneer het roerei bijna klaar is voeg je de garnalen toe en bak je deze kort mee.
– Serveer het roerei en garneer met de bosui.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s