Foodnieuws

Ik ontving deze maand een aantal producten om te testen en ik kreeg ook mijn eerste Foodybox, de zomereditie, vol met lekkers! Kijk je mee?

Boer’n yoghurt vanille & muesli
Zuivelhoeve kwam deze maand met een nieuw product: Boer’n yoghurt® vanille & muesli. Ik mocht deze nieuwe vanille yoghurt uitproberen en ik vind het een ideaal product wanneer je geen tijd hebt om te ontbijten. Dankzij het lepeltje in de verpakking kun je het makkelijk mee nemen voor onderweg. De vanille yoghurt en muesli zijn een goede combinatie! Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan op zoek in de supermarkt. Oh ja, de producten van Boer’n yoghurt zijn in een nieuw, jonger jasje gestoken die aansluit bij de jonge generatie Boer’n yoghurt.
Boer'n yoghurt vanille muesli

Inproba Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker
Eerder deze maand schreef ik al een review over deze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker. Het artikel vind je hier.
Inproba Chilli Sauce Sweet

LorenTea
Ik ontving de Sleeping Beauty thee van LorenTea en ben inmiddels uitgebreid aan het testen geslagen. Binnenkort vind je mijn uitgebreide review op de site!
Sleeping beauty -LorenTea

Foodybox, zomereditie
Als laatste ontving ik ook nog deze prachtige foodybox van Kroon op het werk. Deze editie is gevuld met allemaal heerlijke producten van o.a. Flevosap, Le Jean, Apetina, Geeta’s, Inproba, Alfez en Dr. Vogel. Volg mijn instagram om al het lekkers voorbij te zien komen.
Foodybox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s