Restaurants in Amerika – deel 3 (Californië, Nevada, Utah & Arizona)

Zoals jullie misschien op mijn Instagram hebben gezien, zijn we dit jaar weer op vakantie geweest in Amerika. Dit jaar zijn we opnieuw begonnen in Californië en zijn we ook in de staten Utah, Nevada, Arizona en Colorado geweest. Hieronder vind je een aantal van de restaurants die we bezocht hebben. Lees je mee?

Rosine’s Restaurant.
Bij dit familierestaurant in hartje Monterey maakte ik voor het eerst kennis met de enorme Amerikaanse porties. De enorme stukken taart die in de vitrine bij de ingang lagen, hadden mij hierop moeten voorbereiden…
We werden vriendelijk ontvangen en onze drankjes stonden al snel op tafel. Ik koos uiteindelijk voor de Black & Bleu Steak, met blauwe kaas erop. Als onderdeel van dit gerecht werd er vooraf een lekkere salade geserveerd.
De steak en garnituur zelf waren heerlijk, maar echt enorm veel. Ruimte voor een dessert hadden we niet.
Dit restaurant is zeker een aanrader wanneer je in Monterey bent.
Rosines-restaurant
Adres: 434 Alvarado Street, Monterey, CA 93940

The Tuck Box
De Tuck Box is een schattig eethuisje in het centrum van Carmel. Een echt adres heb ik niet voor je, want ze doen niet aan straatnamen, maar kijk uit naar het huisje met een rood met witte luifel van de foto en je zit goed.
We aten hier een heerlijke sandwich met fruitsalade en ik dronk er een pot thee bij. Oja, zorg dat je contant geld bij je hebt, want je kunt er niet pinnen.
The Tuck Box
Adres: Dolores St. between Ocean & 7th Ave., Carmel, CA 93921

Ewing’s on the Kern
Nadat we de Trail of 100 Giants hadden bezocht, kwamen we door een tip van locals bij dit restaurant uit. We vroegen een plekje op het terras en mochten aan een soort van bar plaats nemen, waarbij je uitkijkt op de rivier de Kern. Alleen al voor het uitzicht moet je gewoon naar dit restaurant! Het eten was zalig en de porties zijn normaal. Wij hebben hier heerlijk geluncht.
Ewing's on the Kern
Adres: 125 Buena Vista, Kernville, CA 93238

Rice & Company
Wij verbleven in Las Vegas in het Exhalibur en op aanraden van meerdere mensen liepen we naar de piramide in het Luxor. Hier zijn erg veel restaurants en wij liepen bij Rice & Company naar binnen. Hier kunnen je voor een schappelijke prijs heerlijk eten! Oh ja, ze verdienen natuurlijk veel op drankjes, dus pas op voor de watertruc (zoals ik dat noem), die ik in Las Vegas al een paar keer voorbij heb zien komen, waarbij ze proberen een fles duur bron water aan je te verkopen. Vraag om gewoon water (house water) en je betaalt niets 😉
Rice and company
Adres: 3900 Las Vegas Blvd S, Las Vegas, NV 89119

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen
Bij toeval kwamen we dit restaurant tegen toen we op zoek waren naar een plek om te lunchen. Dit centraal gelegen restaurant wordt druk bezocht, maar is ondanks de ligging niet duur. Zeker niet als je gerechten deelt zoals wij deden. Bij binnenkomst meldden we ons bij de hostess en we hoefden maar 5 minuten te wachten op een tafel. Het eten is van goede kwaliteit en wordt snel geserveerd uit de blauwe en rode keukens.
Ook hier wordt de watertruc gedaan, dus even opletten. Voor de rest is het een leuke en lekkere ervaring om hier te eten!
Hell's kitchen
Adres: 3570 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109 (bij Caesars Palace)

The Pizza Joint
The Pizza Joint is een tent die ik heel eerlijk voorbij was gereden, maar omdat het restaurant werd aangeraden liepen we hier toch naar binnen. Aan de ene kant heb je een soort van bruin café en aan de andere kant van het gebouw het restaurant. Wij zaten in het bruine café en dat was al een ervaring op zich.
Ze maken hun pizza’s en brood zelf en dat was zeker te proeven. Mijn man had (door een foutje van het personeel) de meest luxe en grote pizza en ik koos voor een sandwich met salade. Een leuke ervaring aan de Route 66!

Adres: 21455 Arizona 66, Seligman, AZ 86337

Westside Lilo’s Cafe
Ook dit restaurant werd ons aangeraden op de Route 66. Nadat we het stadje Seligman hadden bekeken en nog een stukje Route 66 hadden gereden, gingen we lunchen bij dit restaurant met eigenaren van Duitse afkomst. Lekker eten voor een goede prijs in een leuk ingericht restaurant. Zeker de moeite van een bezoek waard!
Westside Lilo's
Adres: 415 Chino St, Seligman, AZ 86337

Moab Brewery
De Moab Brewery is een druk bezocht restaurant, waar je zelf gebrouwen bier kunt proeven. Je kunt voor 65 cent een klein glaasje bier proeven, waarbij je maximaal 2 glaasjes per keer mag drinken. Het eten is echt Amerikaans en erg lekker voor een mooie prijs. Als dessert haalden we gelato dat ze ook zelf maken. Dit is een goed adres om naartoe te gaan, maar hou er rekening mee dat je eventueel moet wachten voor er een tafel vrij is.
Moab Brewery Lovetocookhealthy
Adres: 686 S Main St, Moab, UT 84532

Duke’s SlickRock Grill
Onderweg naar Fruita reden we door Hanksville een klein dorp op de route naar Capitol Reef. Daar staat het Duke’s Slickrock Grill restaurant met daarachter een camping. We besloten een vroege lunch te nuttigen in dit leuke, huiselijk restaurant. Het eten is echt Amerikaans en erg lekker. De bediening is heel aardig en niets is hen teveel.
The Duke's SlickRock Grill
Adres: 275 East Highway 24, Hanksville, UT 84734

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s