Review: Woodstone, Almere

Een paar weken terug aten mijn man en ik bij Woodstone in Almere. Deze zaak stond al een tijdje op mijn restaurantlijst en tijdens onze bioscoopavond was het dan eindelijk zover.

Eten
Een van de redenen dat ik bij Woodstone wilde eten, is dat zij Bilancia lijn hebben. De gerechten die hier onder vallen zijn een gezondere keuze. Zo zijn er slankere pizza’s, waarbij het midden van de pizza vervangen wordt door een salade.
Vooraf namen we de antipasti met parmaham, salami spianata romana en calabra, olijven mortadella, buffelmozzarella, zongedroogde tomaatjes, groeneolijven, pesto, pizzasticks, pizza bolletjes en basilicumaïoli. Dit was super lekker! En eigenlijk al bijna een maaltijd op zichzelf. Gelukkig deelden we het.
Als hoofdgerecht koos ik in eerste instantie voor een pizza uit de Bilancia lijn, waarbij ik aangaf dat ik geen rauwe tomaat kon eten en vroeg of ze die weg konden laten bij de salade. Mijn man koos voor een pizza met pulled chicken.
Na een paar minuten kwam de serveerster terug met de mededeling dat de salade bestond uit sla en een mix van komkommer, tomaat en ui en dat dit al gemixed was en er geen mogelijkheid was om een andere salade te maken. Dat zou inhouden dat ik een pizza zou krijgen met alleen slablaadjes. Ik koos toen maar voor de pizza Bastille met biefstuk.
De pizza’s waren lekker. De bodems zijn niet te dik en de pizza’s zijn rijkelijk belegd. De biefstuk op mijn pizza had wel wat fijner gesneden mogen worden. De grote stukken die er nu op lagen waren lastig te eten.
We hadden geen ruimte meer voor een dessert, dus kozen we voor koffie met een mini taartje. Dit was de perfecte afsluiting van het diner.

Service
De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten staat snel op tafel en we bleven niet lang met de lege borden op tafel zitten.

Prijs
Bij dit restaurant kun je voor een goede prijs heerlijk eten. Dus ook met een kleine portemonnee kun je hier met een volle buik vertrekken.

Eindoordeel
Restaurant Woodstone is een leuk en gezellig restaurant, waar je zowel met z’n tweeën als grote groepen lekker kunt eten. Het menu is zeer uitgebreid en nodigt uit om nog een keer terug te komen.
Persoonlijk vond ik het restaurant niet flexibel met mijn dieetwensen. Je zou denken dat in een keuken, waar met verse producten wordt gekookt, toch wel een stukje paprika, komkommer en een paar olijven over zijn om een salade aan te passen naar de dieetwensen van de klant. Dus dat is in mijn ogen zeker een verbeterpunt.
Ga ik nog een keer terug? Ja, ik ga zeker nog een keer terug, want er staat veel op het menu dat ik nog wil uitproberen, zoals bijvoorbeeld de groente pasta.

Je vindt Restaurant Woodstone op Belfort 13, 1315 VA Almere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s