Restaurant review: Restaurant-Lounge Bar Deluxe Sizzling

Een tijdje terug wilden Martijn en ik uit eten. Aangezien we nogal de neiging hebben om vaak bij hetzelfde restaurant te gaan eten, ging ik op zoek naar een leuk restaurant in Almere. Volgens Google zou Restaurant-Lounge Bar Deluxe Sizzling een heel goed restaurant zijn, dus besloten we daar te gaan eten.

Eten
Het menu biedt voldoende keuze om iets lekkers uit te zoeken. Daarnaast zijn er verschillende keuzemenu’s waar je voor een vaste prijs iets kunt eten.
Ik koos als voorgerecht de Shepherd Salad & Tabbouleh, deze wordt op de kaart omschreven als een frisse herder salade met paprika, bulgur (tabbouleh), verse kruiden en granaatappeldressing. Een minpuntje vond ik toch wel dat de salade op een bedje van komkommer en tomaten lag. Dat hadden ze er wel bij mogen vermelden, want nu kon ik de helft van mijn salade niet eten.
Als hoofdgerecht koos ik voor de entrecôte. Deze werd geserveerd op een sizzling plate met ui, broccoli, tomaten en maïs. De serveerster schenkt de saus naar keuze op dat moment over het vlees. Het vlees was heerlijk mals en zeker een aanrader!
Als dessert koos ik de gekarameliseerde pompoen met sesamijs. Dat was een heerlijke combinatie van smaken. Ik vond het gewoon jammer toen ik het dessert op had.

Service
De bediening is erg vlot. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten staat snel op tafel en we bleven niet lang met de lege borden op tafel zitten.

Prijs
We hadden de keuze tussen à la carte te eten of een keuzemenu voor een vastgestelde prijs. We kozen voor het laatste en hebben dan ook voor een mooie prijs gegeten. Als we alle gerechten apart hadden gekozen, waren we zelfs nog duurder uit geweest.

Eindoordeel
Restaurant-Lounge Bar Deluxe Sizzling is een leuk, informeel restaurant, waar je zowel met z’n tweeën als grote groepen lekker kunt eten. Het concept van Sizzling plates is natuurlijk iets dat je niet vaak ziet, dus dat is natuurlijk een leuke ervaring. Het enige minpuntje vond ik dat sommige gerechten af weken van wat er op de kaart stond. Zo waren sommige ingrediënten vervangen door andere of werden ze niet op de kaart vermeldt.
Voor de rest was het eten erg goed, de sfeer in het restaurant is top en de bediening is aardig en heeft duidelijk plezier in haar werk.

Je vindt het restaurant aan de Belfort 140B, 1315VD ALMERE-Stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s