Bloemkoolpizza met appel en geitenkaas

Laatst at ik een avond alleen en besloot ik wat restjes op te maken uit de koelkast. Ik had nog een bloemkoolpizzabodem en geitenkaas liggen. Tja, wat kon ik daar nu eens mee maken? Een zoete pizza?

Normaal maak ik een pizza altijd met tomatensaus, maar ik besloot nu de gok te wagen door een totaal andere kant op te gaan met de pizza. Namelijk een pizza met enkel droge ingrediënten. De uitkomst was verrassend lekker! Kijk je mee naar het recept?

Ingrediënten voor 2 pizza’s:
– twee bloemkoolpizzabodems
– een appel
– een stuk geitenkaas
– twee takjes tijm
– een handje walnoten
– een scheut honing
– een theelepel grove mosterd
– een scheut olijfolie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 graden en stel in op 12 minuten.
Snijd de appel in dunne plakjes en beleg de pizza hiermee. Kruimel de geitenkaas over de appel en bestrooi de pizza met wat tijm.

Bak de pizza nu in 12 minuten gaar.
Breek ondertussen de walnoten fijn en meng de honing, mosterd en olijfolie tot een dressing.
Wanneer de pizza’s klaar zijn strooi je de walnoten erover en maak je de pizza af met de dressing. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s