Review: Fox Horeca

Afgelopen zaterdag namen wij, op uitnodiging van Fox Horeca in Vragender, deel aan een Virtual Reality buffetdiner. Fox Horeca bestaat 20 jaar en dit vieren ze met, onder andere op zaterdagavond, een Italiaans thema, waarbij je tijdens een dinerronde een Virtual Reality bril op krijgt en een amuse krijgt voorgeschoteld.
Fox Horeca
Chantal en ik zijn altijd wel in voor een roadtrip, dus dat we 1,5 uur moesten rijden vonden we totaal niet erg. Wij vermaken ons wel in auto!
Vragender ligt overigens in de Achterhoek, vlakbij Winterswijk en is een klein dorp tussen de weilanden. Als je aan komt rijden zie je de kerktoren voor je opdoemen en dan ben je al heel snel bij Fox Horeca. Parkeren deden we achter het restaurant, daar is plek genoeg.
Fox Horeca
Eten
Ik ben al bij verschillende all you can eat restaurants geweest en daar is het eten altijd goed. Bij Fox Horeca is het eten in vergelijking met al die andere restaurants toch net even van een hoger niveau.

Fox Horeca
Hmm heerlijke garnalen cocktail

De kaart op tafel vertelt je precies wat er die avond op het menu staat. Wij vonden de keuze verrassend, voldoende en ontzettend lekker. Het was dan ook lastig een keuze te maken. Dus begon ik met een paar amuses/voorgerechten.
Fox Horeca
De hoofdgerechten worden apart voor je klaargemaakt en meestal sta je niet langer dan een paar minuten te wachten.
Er worden kleine porties geserveerd, zodat je meerdere gerechten kunt uitproberen. (Heel fijn als alles op de kaart er heerlijk uit ziet!).
Ik koos uiteindelijk voor de gambas en ossenhaas en heb echt gesmuld.
Fox Horeca
Gambas met curry

Service
We werden erg prettig onthaald door de gastvrouw en kregen een vaste ober toegewezen die ons de hele avond van drankjes voorzag.
De lege borden werden vlot van tafel gehaald en er werd vaak genoeg gevraagd of we nog iets wilden drinken. De service krijgt van ons dan ook een dikke voldoende.

Fox Horeca
Italiaanse vleeswaren en kaas

Interieur
Het restaurant beschikt naast het eetgedeelte ook over een lounge en groot terras. Het lijkt mij dat je daar in de zomer prima kunt vertoeven!
De sfeer in het restaurant is ongedwongen en prettig. Het restaurant is ruim opgezet en opgedeeld in verschillende eilandjes waar je onder andere amuses, koude Italiaanse vleeswaren, kazen en broodjes, hoofdgerechten en nagerechten kunt halen. Het feit dat het restaurant in een oude boerderij zit draagt ontzettend bij aan de charme en sfeer. De eigenaars geven zelf aan dat het een restaurant is met oog voor detail en dat merk je dan ook aan het interieur, de gerechten en het personeel.
Fox Horeca
Virtual Reality
Van tevoren wist ik dat de Virtual Reality slechts een onderdeel van de avond zou zijn en een kwartier zou duren. Om half negen waren wij aan de beurt en mochten we meekomen naar de lounge. We namen aan een lange tafel plaats en kregen een korte uitleg.
Toen kregen we het teken om de bril op te zetten en het eerste wat we zagen was een stuk bos met zwijnen en truffels. Een man vertelde wat we daar deden en bracht ons al vertellend naar een plein in de Toscane. Toen hij uitgesproken was mochten we een amuse eten. Vol verwachting wachtten we op wat er nog meer zou komen en toen.. was het afgelopen. Wat ontzettend jammer zeg! Ik wilde nog langer met die bril op mijn neus zitten.
Deze VR experience had van mij zeker langer mogen duren. Het zou leuk zijn om meerdere gerechtjes op deze wijze te proeven.

Fox Horeca
Ja daar zit ik dan!

Eindoordeel
We hebben een erg leuke avond gehad. Er waren in totaal 16 mensen uitgenodigd en Chantal en ik hebben ons ontzettend vermaakt met de bloggers bij wie wij aan tafel zaten. Soms klikt het spontaan met mensen en aan onze tafel was dat zeker het geval. Tel daar het heerlijke eten en het hartelijke personeel bij op en je hebt de formule voor een geslaagde avond! Mocht ik weer eens in de buurt zijn, dan ga ik zeker weer langs!

Wil je nu ook eens met een Virtual Reality bril op je neus zitten en ondertussen genieten van een heerlijke amuse, kijk dan even op hun site.
Tot 12 november hebben ze nog allemaal acties en kortingen waarvan je kunt profiteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s