Review: Happy protein +Winactie

Een tijdje terug kreeg ik een proefpakket Happy Protein van eiwit.nl opgestuurd. Ik gebruik altijd smart protein van Body & Fit shop, maar sta altijd open om nieuwe proteïne uit te proberen.
Happy protein
Happy Protein
Happy Protein is een Whey Isolaat die per 100 gram 88% hoogwaardige eiwitten bevat. Anders dan ik gewend, is deze proteïne 100% natuurlijk en is ze verrijkt met vitaminen en mineralen. Ik ben nog niet eerder een proteïne tegenkomen waar de vitamines B2, B5, B8 en C in zit. Deze vitamines dragen bij aan energie, verminderde vermoeidheid, een gezonde huid en het behouden van glanzend haar. De voedingswaarden zijn ook erg goed, per 26 gram zitten er 108 calorieën in. (Mits je de shake met water maakt).
Er zitten geen toegevoegde suikers in en de poeder is glutenvrij.
Happy protein
Verpakking
De shakes worden geleverd in afsluitbare verpakkingen. Er staat een fris en duidelijk etiket op de verpakking, waarop je alle belangrijke informatie kunt vinden.

Oordeel
Happy Protein komt in de smaken naturel, vanille en aardbei. Ik testte zelf de smaken vanille en aardbei.

Aardbei
Ik testte deze smaak eerst door de shake met water te maken. Hier was ik geen fan van. Ik vond de shake een nogal rare nasmaak hebben die ik totaal niet kon plaatsen.
Daarop besloot ik de shake in smoothies en een mugcake te verwerken. Ik vond de smaak van de shake daar beter tot zijn recht komen.
Happy protein
Vanille
Ik testte daarna de vanille smaak met water. Deze shake vond ik persoonlijk lekkerder van smaak en ik proefde ook niet die rare nasmaak die ik wel bij de aardbei proefde. De vanille shake smaakt naar vanille met speculaaskruiden. Heerlijk om zo met water te drinken.
Ook testte ik het poeder door er mee te bakken. Zo maakte ik heerlijke ontbijtwafels.

Ik vind het een ideale shake voor na het sporten of om te verwerken in een smoothie. Ik heb nog niet gemerkt of mijn huid er beter van wordt, want ik denk dat je de shake dan echt wel iets langer moet gebruiken.

Als je de shake alleen met water drinkt, dan is deze in vergelijking met Smart Protein veel dunner en lichter op de maag. Het is dus echt een shake voor na het sporten en geen maaltijdvervanger. De shake vult namelijk een stuk minder dan Smart Protein. Mocht je het poeder toch als ontbijt willen drinken, dan raad ik je aan om iets vullend, zoals banaan en havermout, toe te voegen.

Winnen??
Ben jij na mijn verhaal nieuwsgierg geworden en wil je deze proteïne ook wel eens proberen? Dat komt goed uit, want ik mag 3 proefpakketjes weggeven!!! Wat moet je doen? Volg @eiwit.nl, @happy_protein en @lovetocookhealthy op Instagram en vertel waarom en met wie jij deze Happy Protein shakes zou willen winnen.

Een gedachte over “Review: Happy protein +Winactie

  1. Ik ding graag mee naar deze poedertjes. De laatste tijd lees ik hier regelmatig over. Ik heb geen ervaring met proteïnes en wil dit wel graag proberen. Voor een gezond en fit lijf! Want dat heb ik niet.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s