Dagboek november 2016

Een keer knipperen met mijn ogen en de maand was voorbij. Zo dat ging snel zeg! De feestdagen staan al bijna op de stoep! Kijk je mee naar hoe mijn maand was?

Nu eet ik sowieso veel, maar deze maand stond voornamelijk in het teken van uit eten gaan. Niet dat ik dat erg vindt haha.

Ik bezocht een Kerstshow in het tuincentrum en daar kocht ik deze schattige uiltjes.

uiltje-love-to-cook-healthy

Tony Chocolonely kwam met een nieuwe estaffetereep. Deze reep melkchocolade met kaneelbiscuitjes nam het stokje over van de reep met passievrucht en ligt de komende maanden in de schappen. Van mij mag de reep iets meer naar kaneel smaken.

tony-chocolonely-kaneelbiscuitjes

Mijn vriend en ik hebben via de ING een Pathé Unlimited kaart gekocht en we gingen naar verschillende films. Tijdens één zo’n filmavond aten we bij Dara in Amersfoort. We aten onder andere deze mezzes.

Dara-love to cook healthy.jpg

Het weekend erop was mijn vader jarig en gingen we uit eten naar de Griek. Dit bord eten heb ik met uitzondering van de patat helemaal op. Het was dan ook heerlijk.

griek-love-to-cook-healthy

In het kader van teambuilding volgden we met mijn werk een workshop drip cake bij De Leukste Taartenshop in Amsterdam. We kregen uitleg over het snijden en vullen van de taart. Daarnaast moesten we de taart helemaal bedekken met botercrème. Dat was nog een hele klus kan ik je zeggen. Als laatste gingen we met de chocolade aan de slag. Het resultaat was een verrassend goed gelukte taart! Dit ga ik thuis zeker nog eens doen.

Drip cake - love to cook healthy.jpg

Daarna aten we bij Enoteca in Amsterdam waar ik deze crème bruleé van kastanjes als toetje had.

creme-brulee-kastanje-love-to-cook-healthy

In het laatste weekend van november gingen we naar Haarlem, waar we eerst naar de film gingen en toen nog Mexicaans aten. Ik koos voor de biefstuk, maar dat viel wat tegen. Ik had beter voor de fajitas kunnen gaan.

Mexicaans - love to cook healthy.jpg

Het hoogtepunt van die avond was de nada colada oftewel de alcoholvrije piña colada.

Nada colada - love to cook healthy.jpg

We kochten trouwens ook weer een nieuwe lading kruidnootjes bij van Delft, want ja, die kunnen we echt niet laten liggen 🙂

kruidnoten-van-delft-love-to-cook-healthy

Hoe was jullie maand?

2 gedachtes over “Dagboek november 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s