Restaurant review: El Ternero in Amersfoort

Een tijdje terug gingen mijn vriend en ik naar Amersfoort om uit eten en naar de film te gaan.

El Ternero Amersfoort-lovetocookhealthy.jpg
We hadden al eens eerder in Amersfoort gegeten, toen aten we bij Humpyreys, maar daar wilden we niet nog eens naartoe. Dus besloten we naar El Ternero te gaan.

We hadden gereserveerd en dat was maar goed ook, want het restaurant was voor de hele avond volgeboekt.

Eten
Eenmaal aan tafel bestelden we beiden de ossenhaas met champignonssaus. Mijn vriend rare met een gepofte aardappel en ik medium met gekruide rijst. Daarnaast kon je salade opscheppen bij een kleine saladebar.
Het eten stond erg vlot op tafel en het vlees was precies goed gebakken. Dat van mij was zoals medium hoort te zijn en mijn vriend at een heerlijk stukje rare vlees. De rijst was goed gekruid en de saladebar zorgde voor nog wat extra groenten.
Als dessert koos ik voor de chocolademouse taart met een bolletje aardbeisorbetijs ( op de kaart serveren ze het met vanille-ijs, maar het was helemaal geen probleem om dat aan te passen.) Mijn vriend koos de citroenmouse taart met citroenijs en slagroom. Ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk was.

Service
De service is goed. Aardig personeel en ze brengen het eten vlot naar de tafel. Ze stonden met drie man in de bediening en dat was prima voor een klein restaurant als El Ternero.

Prijs
We aten niet heel goedkoop, maar dat verwacht ik ook niet bij een restaurant met Argentijns vlees. Het zijn geen Spanje prijzen, maar ik vond het ook niet duur. 76 euro voor twee personen vind ik niet heel raar. We hadden brood vooraf, hoofgerecht, dessert en koffie en drinken voor die prijs.

Eindoordeel
Ik kom zeker nog eens terug. Het vlees hier is gewoon ontzettend lekker en het is een leuk knus restaurant met een leuke sfeer. Een aanrader dus.

El TerneroAmersfoort-lovetocookhealthy2.jpg

El Ternero Amersfoort-lovetocookhealthy3.jpg

Je vindt het restaurant aan de Lieve Vrouwestraat 22, 3811 BR Amersfoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s