Dagboek oktober 2016

Opnieuw een maand die voorbij is gevlogen.

In het begin van oktober, proefte ik de nieuwe smaken van Tony Chocolonely.
Zoals ieder jaar brachten ze de Limited Editions uit. Dit jaar kon je kiezen uit wit-walnoot-wortel, melk-cola en puur-citroen-gember. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de smaken van voorgaande jaren lekkerder vond. Van deze drie is mijn favoriet de melk-cola.
Tony Chocolonely-lovetocookhealthy.jpg
Op zaterdag 1 oktober gingen we naar Friesland om materiaal uit te zoeken voor onze tuin. Daarna reden we door naar Joure waar we een crème brûlée cappucino bij Doppio dronken. Erg leuk gevonden en erg lekker.
Creme brulee cappuccino.jpg
Daarna reden we door naar mijn ouders. Waar ik even heerlijk knuffelde met Lucifer en Chip.
Lucifer5.jpg
Chip
image

Ik ging met mijn zus naar Bridget Jones´s baby en vooraf aten we sushi. De film was trouwens erg leuk.
SUSHI-LOVETOCOOKHEALTHY5.jpg
We reden op een zaterdag ook naar Bataviastad om een trouwpak voor mijn vriend te kopen. Er was daar ook een popupstore van Van Delft en daar sloegen we flink in. (Not so healthy ;))van-delft-lovetocookhealthy

We waren ook druk in huis bezig. Zo kochten we een lamp voor boven de eetkamertafel, werden eindelijk de juiste internetkabels gelegd en waren we druk op zolder aan het opruimen.
Tafellamp-lovetocoolhealthy.jpeg

In Amersfoort bezochten we de chocoladebar Quetzal waar we een lekkere warme chocolademelk bestelden. Mijn vriend koos voor de Mexican en ik voor de speculoos. Helaas proefde je deze laatste niet echt, maar dat kan ook komen omdat ik vrij donkere chocolade had gekozen.
wp-1477038100793.jpg

Ik kocht trouwschoenen, dus dat kan ook weer van het lijstje af en we gingen taartproeven en bestelden daarna onze bruidstaart.
Taart proeven-lovetocookhealthy.jpg
Het laatste weekend van oktober gingen we naar de bioscoop en zagen we Inferno. Vooraf aten we heerlijk bij El Ternero.
El Ternero Amersfoort-lovetocookhealthy.jpg

En toen was de maand alweer voorbij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s