Review – Vivera champignon paprika burger

Vandaag is het de beurt aan de champignon paprika burger van Vivera.

vivera-champignon-paprikaburger-lovetocookhealthy
Uiterlijk
De burger is stevig, ziet er smakelijk uit en laat zich goed bakken in de pan.

Smaak
Helaas was ik niet zo positief over deze burger. Hij smaakte nogal apart samen met aardappels en wortels. Ik vermoed dat wij hem niet goed hadden gecombineerd en dat hij beter smaakt bij een Oosters gerecht. Ik vond hem nu heel erg overheersen.

Eindoordeel
Persoonlijk vind ik dit dus geen lekkere burger. Wat ik wel heel positief aan deze burger vindt, is dat het geen caloriebom is. En op de smaak na vond ik de textuur wel goed, de burger kauwt goed weg. Helaas ga ik deze champignon paprikaburger niet nog eens eten.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s