Review – Vivera vegetarische kipstukcjes

Ik vertelde jullie al eerder dat ik producten van Vivera mocht testen. Vandaag een review van de kipstukcjes.
vivera-kipstukcjes-lovetocookhealthy
Uiterlijk
Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik mijn twijfels had met de kipstukcjes. Heel smakelijk vond ik ze er niet echt uit zien. Eerder wat grijs en apart. Mijn vriend keek me ook al aan met een blik van “gaan we dit eten?”
Maar uiterlijk bedriegt. Waar je bij gewone kip moet wachten tot deze goed doorbakken is, kun je deze kipstukcjes gewoon een paar minuten roerbakken in de pan et voilà! Geen droge stukjes vlees, maar gewoon een sappig stukcje kip.

Smaak en textuur
De kipstukcjes zijn niet gekruid, dus je kunt ze zelf op smaak brengen met de kruiden die je wilt. De textuur is als die van goede kip. Ik ga zelf nog wel eens de fout in met kip bakken, waardoor het heel droog wordt, maar dat kan je hierbij niet gebeuren.

Eindoordeel
Boven de verwachting vond ik deze kipstukcjes erg lekker. Ik maakte ze in een curry en mijn vriend en ik vonden ze allebei erg lekker. Als je helemaal vegetarisch wilt eten dan zijn deze kipstukcjes zeker een goede vervanger. Opnieuw een aanrader dus!

vegetarische-makkelijke-curry-lovetocookhealthy2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s