Review – Vivera kipschnitzel

Onlangs ontving ik een pakket van Vivera met een aantal vleesvervangers. Ik kreeg het pakket om te testen.

Nu had ik wel vaker vleesvervangers gegeten, maar nog nooit van Vivera. In het pakket zaten vijf vleesvervangers en ik begon met de krokante kipschnitzel. We aten de schnitzel met aardappels uit de oven en sperziebonen.
vivera-krokante-kipschnitzel_lovetocookhealthy-2

Uiterlijk
De krokante kipschnitzel ziet eruit als een normale kipschnitzel. Ook tijdens het bakken van de schnitzel merk je geen verschil tussen een echte kipschnitzel en de schnitzel van Vivera.

Smaak
Nou ik was zeer blij verrast. Als je niet beter weet, dan denk je dat je kip eet. De krokante kipschnitsel smaakt als een echte kipschnitzel.

Eindoordeel
De krokante kipschnitzel is goed van smaak. Persoonlijk vind ik hem iets te zout, maar dat is voor mij het enige minpuntje. Ik ga de kipschnitzel zeker vaker eten, want hij is me echt heel goed bevallen. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik geen maagzuur/branden van de schnitzel heb gekregen. Bij normale kipschnitzels heb ik dat vaak wel, dus nog een pluspunt voor Vivera.
vivera-krokante-kipschnitzel_lovetocookhealthy
Wil je meer weten over de Krokante Kipschnitzel, kijk dan hier.

Een gedachte over “Review – Vivera kipschnitzel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s