Dagboek augustus 2016

Zo er is weer een maand voorbij! Wat ging dit weer snel zeg. Het begin van augustus herinner ik me een beetje vaag. Ik maakte lange dagen, omdat de NS aan het klussen was en we met bussen naar Amsterdam moesten.

Mijn vriend en ik wandelden veel ´s avonds na het werk, omdat het mooi weer was en ik toch laat thuis was. De sportschool moest het begin van augustus dus even wachten.

Het weekend van 12-14 augustus stond in het teken van het registreren van ons voorgenomen huwelijk en op zaterdag vierden we onze verjaardagen en hielden we gelijk de housewarming. Onze koelkast zag er goed gevuld uit.
Volle koelkast-bbq-lovetocookhealthy
De volgende dag kreeg ik ontbijt op bed en lunchten we in de zon. ´s Avonds vierden we mijn verjaardag met een etentje bij Brasserie Bakboord (review volgt).

Ik kocht voor mezelf een lekker cadeau bij Rituals van het geld dat ik op mijn verjaardag kreeg.
Rituals-Tao-lovetocookhealthy
Tijdens een avondwandeling liepen we naar het centrum van Almere, waar we een ijsje aten bij IJspressi. Ik koos de limoncello sorbet, rode wijndruif sorbet en de zeezout karamel. Oh man, dat was zo lekker! Zeker een aanrader die IJspressi.

Ik kocht ook een serie leesboeken van Nora Roberts. Als het meezit, lees ik zo´n boek in een dag uit. Heerlijk vind ik dat.

We waren in augustus ook nog even bij de Intratuin. We zijn bezig met een nieuwe tuin en zochten naar leuke planten. We vonden onder andere dit blauwe gras erg leuk!

Ook at ik nog lekkere volkoren noodles bij Wok to Walk in Amsterdam.

Het laatste weekend van augustus was ik snotverkouden en voelde ik me niet echt top. Jammer van mijn vrije dagen, maar ik heb toch een beetje van de zon genoten.
Relax-lovetocookhealthy

Ook vonden we eindelijk kussens voor op de bank. Ik ben er echt heel blij mee.
Kussens-lovetocookhealthy

Zoals ik al zei is de maand voorbij gevlogen en ik heb niet echt heel veel vast gelegd, maar goed. Het meeste komt natuurlijk al op Instagram voorbij 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s