Dagboek juni 2016

Zo wat gaat de tijd toch snel. In dit dagboek laat ik je nog een klein stukje mei zien en verder wat ik in juni allemaal heb gedaan.

Eind mei was er een Italiaanse foodmarket en een mini foodfestival in Almere. Op de Italiaanse foodmarket kochten we deze heerlijke Italiaanse (en niet zo healthy truffels).
Italiaanse truffels-lovetocookhealthy

Op het mini foodfestival at ik een broodje Cajun kip en een bordje vegetarische curry.
image

En bij de Johnny Doodle truck proefte ik hun nieuwste smaken chocolade, die we natuurlijk ook kochten.
JohnnyDoodle-lovetocookhealthy

Ik ging met een collega eten bij Corso Como aan de Zuidas en we aten antipasta en een heerlijke pizza.
image

Ook gingen mijn vriend en ik een dagje naar Utrecht, waar ik naast een bezoekje aan de Starbucks ook eindelijk mijn Magimix foodprocessor heb gekocht. Hij staat nu in de kast te wachten tot ik er mee aan de slag ga. We sloten de dag af bij de Griek waar we het Beta menu deelden.
image
image

Het weer liet het ook toe om nog eens lekker te barbecueën en op het laatst roosterden we nog wat marshmallows.
Marshmallow-lovetocookhealthy
De maand juni stond verder in het teken van de Global Corporate Challenge. Op ons werk doen we met verschillende teams aan deze challenge mee en het houdt in dat je per dag minimaal 10.000 stappen moet zetten. Nu wist ik dat ik wel veel loop en in beweging ben, maar het is erg leuk om bij te houden wat je nu precies op een dag beweegt. We doen dit in totaal 100 dagen en ik ben benieuwd hoe ver we komen.
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s