Dagboek mei 2016

De maand mei is weer voorbij gevlogen! Ik werk sinds 1 mei 36 uur en dat houdt in dat ik om de week de vrijdag vrij ben en dat is echt onzettend fijn. Ik werkte in Barcelona ook 36 uur, maar toen ik mijn huidige baan kreeg, kon ik alleen 40 uur aan de slag. Dus nu het wel kon, heb ik gelijk de kans aangegrepen.

Naast mijn vrije vrijdagen, stond de maand mei ook in het teken van eten en kookgerei kopen. Kijken jullie mee?

De nieuwe Tony Chocolonely reep was bij de AH te koop en ik kocht er gelijk twee. Een voor mezelf en een voor mijn ouders.

Ik kocht dit schattige Le Creuset mini pot. Ik vind het zo´n mooie kleur, dat ik hem gewoon moest hebben.

Le Cruest-lovetocookhealthy

Ik ging bij mijn ouders op visite en daar trof ik kater Chip in deze heerlijke relaxte houding aan. Chip woont samen met zijn broer Lucifer bij mijn ouders. Het zijn zulke lieve katten.
image

image

En dit is Lucifer. Hij is wat stiller en stiekemer, maar ontzettend lief als hij in knuffelmodus is.

Mijn moeder maakte die avond een heerlijke tomatensoep klaar. Een van mijn favoriete gerechten.
image

Bij de Cook & Co kocht ik ook nog een spirelli in de opruiming. Ik wilde al heel lang zo´n apparaat en ga er binnenkort mee aan de slag.
Spirelli-lovetocookhealthy

Mijn baas organiseerde een etentje bij hem thuis en we kregen onder andere deze heerlijke aspergers voorgeschoteld.
image

Verder heb ik voornamelijk veel gerechten uitgeprobeerd en me voorbereid op onze vakantie. Binnenkort gaan we drie weken met vakantie, dus dat vereist ook de nodige voorbereiding. De maand juni wordt daarom ook lekker druk. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s