Dagboek december 2015 en januari 2016

De maanden december 2015 en januari 2016 waren een uitdaging voor deze foodblogger. We verhuisden namelijk medio december naar onze nieuwe woning en op dag 1 sloopten we de keuken eruit. Dit was nodig voor de verbouwing, maar bracht wel met zich mee, dat we gedurende meer dan zes weken op een tweepitskookplaatje moesten koken.

Wat heb ik de oven gemist zeg! Ik maak normaal gesproken zoveel gebruik van de oven en nu moest ik echt back to basic koken. Ondanks dat heb ik toch een aantal nieuwe gerechten gemaakt, maar helaas zijn door gebrek aan licht, de foto´s niet altijd even mooi. Maar dat moeten jullie me maar vergeven ;).

We woonden gedurende de meer dan zes weken op zolder. Aangezien we de kerstdagen ook voorbij kwamen, hebben we gezellig de kerstboom opgezet. Hier hadden we hem net uit de doos gehaald.
Opzetten kerstboom-lovetocookhealthy

Dit is het kookplaatje dat ervoor gezorgd heeft dat we niet iedere avond eten hoefden te bestellen. Een lieve collega leende het plaatje aan mij.
Kookplaatje-lovetocookhealthy

Onze eetkamer/keuken
De eetkamer_lovetocookhealhty

Tijdens de weken op zolder moest er ook geblogd worden, dus dan ging ik lekker aan het campingtafeltje zitten. Het gaf een heel campingachtig gevoel haha.
Bloggen op zolder-lovetocookhealthy

Een gerecht dat ik regelmatig maakte waren deze spruitjes met kalkoenreepjes. Lekker makkelijk en snel klaar.
Spruitjes met kalkoenreepjes-lovetocookhealthy

En dit is de keuken toen hij net stond. Inmiddels ligt de vloer erin en zijn de laatste details ook weggewerkt. Ik ben er ontzettend blij mee!
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s