Review: de Chinese muur

Begin december kregen wij de sleutel van ons nieuw huis in Almere. Op de dag van de sleuteloverdracht sloopten we gelijk de keuken uit het huis. We wisten toen we onze planning maakten nog niet hoe lang we zonder keuken zouden zitten, maar op de dag van de verhuizing, was duidelijk dat we pas in de laatste week van januari dan eindelijk onze keuken krijgen.

’s Avonds bleven we voor het eerst slapen in ons nieuwe huis, omdat we de volgende dag vroeg op moesten om te klussen en het verkeer vanuit Amsterdam naar Almere is nou niet bepaald vloeiend te noemen tijdens de spits. Dus toen moest er gegeten worden en wat is je beste optie voor afhaal? De Chinees ja.

Dus zocht ik op Google naar een restaurant en zo kwam ik bij de Chinese muur in Almere Parkwijk uit. De recensies waren goed, dus reden we er naartoe om een maaltijd op te halen. We kozen de kipfilet met cashewnoten en groenten en de bief met verse broccoli.

image
Niet de mooiste foto zo in het donker genomen, maar het smaakte heerlijk.

 

Het eten beviel ons zo goed, dat we een paar dagen later in het restaurant gingen eten. Ditmaal koos ik voor de beef met zwarte pepers en honing. Ook dit gerecht viel zeer in de smaak.

image

Eten
Het eten is echt lekker. De groente is vers en het vlees is lekker mals. Er zit een lekkere smaak aan de gerecht en ze zijn niet te zout. De kaart is voor zowel het restaurant als de afhaal zeer uitgebreid. Je hebt dus keuze genoeg.

Restaurant
Het restaurant is zeer ruim opgezet en het was er de keren dat wij er waren niet heel druk in het restaurant. De afhaal daarentegen is wel altijd druk en daar zitten altijd veel mensen te wachten. Het is dus aan te raden telefonisch te bestellen en het dan op te halen.

Eindoordeel
Ik ga in de toekomst zeker vaker Chinees eten afhalen. De groente is vers en het eten ligt niet zwaar op de maag. Ik vind het zeker een aanrader.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s