Wat te doen op tweede kerstdag?

Zo, eerste kerstdag zit er op. In mijn familie wordt tweede kerstdag nooit gevierd, deze dag is echt een doedag. Soms gaan we spullen verkopen in Eelde en vaak lig ik gewoon heerlijk op de bank kerstfilms te kijken. Maar als je toch iets wilt ondernemen, dan zijn er nog genoeg andere dingen om te doen. En nee, ik heb het niet over een bezoekje aan de woonboulevard.

  • Ga lekker een rondje hardlopen in het bos. Ik vind het zelf altijd heerlijk om na het hardlopen lekker warm gedoucht met een kop thee op de bank te zitten. Het geeft mij altijd een heerlijk voldaan gevoel.

  • Ga met het hele gezin uitwaaien op het strand. Trakteer jezelf daarna op een kop warme chocolademelk om weer op te warmen.

  • Woon je in het zuiden van het land? Dan is het misschien leuk om de kerstmarkt in Maastricht te bezoeken. Meer informatie vind je hier.

  • Er zijn verschillende schaatsbanen open. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Scheveningen of Leiden.

En wat te doen met het eten? Het is echt geen schande om gewoon makkelijk te eten. Wil je toch iets anders dan een tosti, dan kun je natuurlijk altijd nog gourmetten. Enkele tips vind je hier.

Wat je ook gaat doen, geniet van je vrije dagen! Ik zie je maandag weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s