Review: Restaurant Bird, Amsterdam

Onlangs aten mijn vriend en ik weer eens bij restaurant Bird, aan de Zeedijk in Amsterdam. Toen ik drie jaar geleden net in Amsterdam kwam wonen, at ik daar met vriendinnen. Ik vond het zo’n leuk restaurant dat ik er vaker ben geweest.

Zo ook een paar weken terug. Mijn vriend en ik wilden eigenlijk bij een ander restaurant eten, maar dat zat vol, dus stelde ik voor om naar Bird te gaan. We waren vroeg en konden gelijk doorlopen. Bij Bird kun je namelijk niet reserveren, dus zorg ik altijd dat ik er op tijd ben.
image

We kregen een tafel bij het raam toegewezen en bestelden wat te drinken. Ik koos voor de jasmijnthee en mijn vriend voor ice tea. Omdat de porties bij Bird erg groot zijn (vind ik dan) kozen mijn vriend en ik allebei alleen een hoofgerecht. Hij koos de biefstukreepjes met verse mango en ananas en ik de biefstukreepjes en groenten in oestersaus. Het restaurant serveert er standaard witte rijst bij.

Aangezien het nog rustig was hoefden we niet lang op ons eten te wachten. Dat was wel ontzettend fijn, want we hadden allebei trek. Mijn gerecht was echt heerlijk en wat ik van mijn vriend zijn gerecht heb geproefd, was ook echt lekker. Na het hoofdgerecht zaten we allebei vol en zijn we zonder toetje te nemen naar huis gegaan.
image

image

Het is zeker een restaurant dat ik zou aanraden. Er is genoeg keuze en de porties zijn royaal. Daarnaast vallen de prijzen ook echt mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s