Restaurant review Ken-ichi

In Amsterdam Osdorp zit aan de Tussenmeer mijn favoriete all you can eat Japaner. Ik kom er regelmatig voor de lekkere sushi en ook de overige gerechten zijn heerlijk en gevarieerd.

Ik ontdekte het restaurant bij toeval toen ik op een avond sushi wilde eten. Veel sushi wordt in Nederland met mayonaise bereid en dat vind ik niet fijn.
Bij dit restaurant is het mayonaise gebruik miniem en dus proef je ook echt de ingrediënten in de sushi.

Het concept is net als bij andere all you can eat restaurants krijg je een lijst waarop je per ronde per persoon maximaal vijf gerechten mag aangeven. Ik begin zelf altijd met de zeewiersalade en hoera hier zit ook geen mayonaise op. Naast sushi is hun vlees en vis ook ontzettend lekker.

Ik bestel vaak twee rondes hetzelfde 😋. En eindig meestal met twee bolletjes ijs. Van dat laatste moet je niet te veel verwachten, maar ach de rest van het eten is heerlijk.

De bediening is ontzettend aardig en dat maakt een bezoek aan Ken-Ichi een leuke ervaring. Men is enthousiast en doet er alles aan om het je naar de zin te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Reserveer dan een tafel en eet smakelijk!
Ken-ichi-sushi.jpg

Een gedachte over “Restaurant review Ken-ichi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s