Review: De Zeeuwse hemel

Vorige maand gingen we een weekendje weg voor mijn verjaardag. We hadden een leuke hoteldeal gevonden in Terneuzen en op de weg daar naartoe bezochten we Zierikzee. Het was een prachtige, zonnige dag en we zochten dan ook een leuke plek om ergens te lunchen.

Zo kwamen we terecht bij De Zeeuwse hemel, een leuk restaurant met een winkel en een tuin waar je heerlijk kunt eten. Toen we aankwamen was er alleen een grote tafel op het gras vrij. De eigenaar haalde snel een tafel en twee stoelen van binnen, zodat ook wij lekker in het zonnetje konden zitten. We keken uit op de moestuin.

De Zeeuwse hemel
Eten
Ik koos voor verse muntthee en mijn man koos de homemade icetea. Als lunch koos ik voor de quinoasalade met feta, munt, vijgen en amandelen. Mijn man koos een broodje. We hoefden niet lang te wachten op ons drinken en eten, ondanks dat alle tafels vol waren.
En daar kwam me toch een grote salade aan! Oh yeah! De salade was ontzettend lekker en vulde heel goed. De zoete vijgen en de zoute feta gingen heel goed samen. Mijn man’s broodje was ook erg lekker zei hij.
De Zeeuwse hemel

Service
De bediening was erg vlot en attent. En dat er gewoon een tafel en twee stoelen van binnen werden gehaald zodat wij ook buiten konden zitten vond ik echt hele goede service. Daarnaast werd de tafel vlot afgeruimd en kregen we snel de rekening.

Eindoordeel
Mocht ik ooit weer in Zierikzee zijn, dan ga ik zeker terug. Ik vond het een gezellige lunchplek en er stonden nog heel veel gerechten op de kaart die ik nog graag zou willen uitproberen.
Er hangt een ongedwongen sfeer en de bediening zorgt goed voor je.
De Moestuin

Je vindt De Zeeuwse hemel aan de Melkmarkt 8, 4301 HB Zierikzee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s