Review: losse thee van Nicole’s Choice

Gesponsord.
Onlangs kwam ik in contact met mijn naamgenote Nicole van Nicole’s Choice. Zij verkoopt op haar site producten die vrij zijn van geraffineerde suikers, E-nummers of rare ingrediënten, zoals ze dat zelf schrijft.

Refreshing boost
Ze heeft ook een ruim assortiment aan theeën. Ze verkoopt zwarte thee, rooibos thee, kruidenthee, bloementhee en fruitthee. Ik mocht een aantal kruidentheeën uitproberen en hieronder vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

1) Refreshing boost
Deze thee bestaat uit twee ingrediënten: kamille en citroengras. Hoewel de citroengras goed aanwezig is in de thee, overheerst het niet. De thee is mild van smaak en niet te zuur. Absoluut een verfrissende thee die ik zelfs op een warme zomerdag zou kunnen drinken.

2) Appel rooibos
Deze thee bestaat uit rooibos en gedroogde stukjes appel. De thee is heerlijk zacht met een lichte, zoete appelsmaak die niet overheerst. Je proeft de rooibos goed, maar is niet scherp van smaak.

3) Fruity boost
Deze thee bestaat uit Marokkaanse munt, gedroogde appel, kers, dadelstukjes. De thee is licht van smaak en je moet zeker niet te weinig thee in het theezeefje, -ei of -zakje doen, anders proef je de smaak bijna niet. Met de juiste verhoudingen zet je een heerlijke fruitthee die je op ieder moment van de dag kunt drinken. Het fijne aan deze thee is dat je deze ook prima in de zomer kunt drinken.

4) Minty mind
Deze thee bestaat uit gesneden munt en mint en zeer geschikt voor die hard muntthee drinkers. De thee is sterk van smaak, dus laat hem niet te lang trekken, want dat wordt hij wat bitter.

5)Honeybush
Honeybush is familie van de Rooibosplant, afkomstig uit de Kaap regio. Deze thee wordt ook wel Kaapthee genoemd. De bloemen van de plant ruiken naar honing, vandaar de naam Honeybush. Honeybush is rijk aan mineralen en antioxidanten, heeft een laag looizuurgehalte en bevat geen theïne. Deze thee lijkt erg veel op rooibos, maar is zoeter en voller van smaak.
Ik drink zelf iedere dag rooibos en vind deze Honeybush thee een heerlijke afwisseling!

6) Royal berry
Deze thee is gemaakt van lemongrass en cassis. De thee is zacht, maar wel krachtig van smaak. Een lekkere kruidenthee als je een momentje voor jezelf wilt.

7) Wondertea
De Wondertea is gemaakt van kamillebloesem. Kamille heeft een rustgevend effect en is zeer geschikt om ’s avonds voor het slapen te drinken. Deze thee heeft zeker de voorkeur boven de thee in een zakje.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Honeybush, Appel rooibos en de Royal berry. De Minty Mind is de enige thee die ik te bitter vond, maar dat is persoonlijk.

Ik ben fan van deze kruidentheeën en erg blij met de ruime keuze aan theïnevrije theeën die Nicole aanbiedt. Ik kom wel eens bij winkels waar ze losse theeën verkopen, maar daar is vooral veel keuze in zwarte of rode thee en is de keuze in kruidentheeën zeer beperkt. Gelukkig heeft Nicole een breed assortiment en is er keuze genoeg.
Daarnaast is er geen suiker of andere zoetstof toegevoegd en drink je dus pure kruidenthee. Lekker en gezond dus!

Ben je nieuwsgierig geworden Nicole’s Choice, klik dan hier.

3 gedachtes over “Review: losse thee van Nicole’s Choice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s