Dagboek september 2016

Zo opnieuw een maand die voorbij is gevlogen. In het eerste weekend van september sprak ik af met een oud collega bij Ma Bella Cakery in Almere. Daar dronken we thee en aten we beide een heerlijke cupcake.

Ma Bella Cakery.jpg
Het weekend erop hadden we een feest van mijn vriend zijn werk. Ze hadden foodtrucks geregeld en ik at onder andere deze heerlijke pasta.
img_20160910_171214.jpg

En toen was het eindelijk tijd om jurken te passen. Ik reed de avond ervoor naar mijn ouders, zodat we de volgende ochtend vroeg op pad konden. Ik ging namelijk naar Queeny´s in Leeuwarden. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen met koffie en thee.
Nadat ik mijn wensen had aangegeven, begon het passen. Met de eerste jurk die ik paste was het meteen liefde op het eerste gezicht. Ik paste nog andere jurken, maar geen enkele kon tippen aan de eerste. Dus dat werd hem.
Queeny´s-lovetocookhealthy.jpg
We waren eerder klaar dan verwacht en gingen daarom lekker winkelen in Leeuwarden. We lunchten bij Fire, een oude brandweerkazerne en politiebureau. Ik koos voor deze tosti met brie.
Fire-lovetocookhealthy.jpg
Ik nam ook nog wat spullen van vroeger van mijn ouderlijk huis mee naar huis en Chip besloot dat dat het perfecte slaapplekje was 🙂
Chip-lovetocookhealthy1.jpg
Het weekend daarop gingen we met het werk naar Barcelona. Mijn hometown! Het was heerlijk om terug te zijn. Ik ging voor het eerst in 20 jaar de Sagrada Familia weer binnen en wauw wat is dat mooi geworden! In die 10 jaar in Barcelona was ik nooit naar binnen geweest, omdat het er altijd zo druk was. Ik maakte een paar mooie foto´s.
Sagrada Familia-lovetocookhealthy1.jpg
Sagrada Familia-lovetocookhealthy2.jpg
Sagrada Familia-lovetocookhealthy3.jpg

Ik at ook nog een ijsje bij Vioko in Barceloneta. Ik koos voor de smaak bosbessen met viooltjes.
Vioko-lovetocookhealthy.jpg

Helaas was het weekend alweer veel te snel voorbij. Op naar de volgende maand!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s