30 dagen geen chocolade – week 3

Nou week drie zit erop. Deze week had ik het erg druk en daardoor ook niet zoveel tijd om na te denken over chocolade. Aan de einde van de week werd de lokroep van chocolade mij bijna teveel 😉

Dag 15
Het is vandaag druk op het werk en ’s avonds ga ik naar de sportschool voor een les kickboksen. De hele dag heb ik niet aan chocolade gedacht.

Dag 16
Opnieuw een drukke dag. Ik loop een keer de trappen van beneden naar de 22 ste verdieping om mijn gedachten te verzetten. s’ Avonds ga ik met collega’s uit eten. Als we bij het toetje komen, sla ik het af, want je raadt het al er is alleen maar chocolade.

Dag 17
Het is opnieuw erg druk. Er wordt op het werk getrakteerd op spekkoek en ik neem een stukje. s’Avonds ga ik weer naar de sportschool. Dit keer is er een boksles. Ik train hard en ga met een voldaan gevoel naar huis.

Dag 18 & 19
Op vrijdagavond heb ik trek in een stukje chocolade, maar weet mezelf tegen te houden. Zaterdagochtend ga ik weer kickboksen en ik lunch daarna vroeg. Ik rij om net voor twaalf naar mijn ouders en ga die middag met mijn moeder de stad in. We drinken ergens een cappucino en nemen er een gebakje bij. Het chocolaatje op het gebakje laten we links liggen.

Dag 20
We slapen wat uit en gaan in de middag op familiebezoek. Als we s’ avonds thuiskomen maken we nog eenmpan soep. Ik ga later slapen dan normaal.

Dag 21
Oh my god. Ik wil chocolade! Het is de tijd van de maand en ik moet en zal chocolade eten…toch doe ik het niet.

Nog negen dagen en dan zit de challenge erop. Ik ga dit halen!  Ik begin de challenge goed zat te worden. En je zult zien, als ik straks weer chocolade mag, heb ik er helemaal geen zin meer in.

2 gedachtes over “30 dagen geen chocolade – week 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s