Review: La perla di Roma

Onlangs at ik met mijn vriend bij La perla di Roma in Amsterdam, Osdorp. Het beviel zo goed dat ik drie weken later weer terug ging om er met mijn zus te eten. Ook zij was gelijk fan

Het is aan te raden om te reserveren, want vooral in het weekend is het er altijd druk. Dat brengt met zich mee dat je soms wel iets langer op je eten moet wachten, maar als je voor verschillende gangen kiest, dan vind ik dat prima. Het geeft het eten de kans om een beetje te zakken.

Mijn zus en ik kozen allebei voor een pizza. Ik gaf aan dat ik de pizzabodem graag extra dun wilde en daar hielden ze ook rekening mee. Ik koos de pizza tonno en mijn zus koos voor de pizza fantasia zonder ham. Aangezien we er op een woensdagavond waren en er maar een paar stellen in het restaurant waren, kregen we onze pizza´s echt heel snel.

Zoals gevraagd was de pizzabodem lekker dun en was de pizza rijkelijk, maar niet overdreven belegd. Als je ooit pizza´s in Italië hebt gegeten, dan valt de Nederlandse pizza vaak tegen, maar ik moet je zeggen dat de pizza´s bij La Perla di Roma aardig in de buurt komen van de echte Italiaanse pizza´s. Ze zijn belegd met verse ingrediënten en ze vallen niet zwaar op de maag.

image
Pizza tonno

image
Pizza fantasia

Natuurlijk kozen we ook een toetje. Het zou voorlopig de laatste keer zijn dat we spontaan uit eten konden gaan, omdat ik naar Almere ga verhuizen. Dus dan zeg je geen nee tegen een toetje. Mijn zus koos voor de tartufo en ik koos de homemade tiramisu. Dat was echt smullen! Echt heerlijk!

image
Tartufo

image
Tiramisu

Toen de rekening kwam waren we niet onaangenaam verrast. We betaalden voor het drinken, de pizza´s en het toetje een totaalbedrag van 46 Euro. Dat vind ik zeer redelijk, vooral als je de Spaanse prijzen bent gewend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s