Review: Heks’n kwarkspread

Gesponsord.
Onlangs kreeg ik een emmer gevuld met producten van Heks’n® opgestuurd. Deze emmer was gevuld met Heks’n Roomtwist, Heks’n warme dip, Heks’n boter, Heks’n kaas en hun nieuwste product: Heks’n kwarkspread.
Heks'n kwarkspread
De Heks’n kwarkspread is een zuivelspread gemaakt van kwark en verse kruiden en is volgens de makers een verantwoorde keus. Wil je weten wat ik van dit nieuwe product vind? Lees dan mee.

Smaak
Ik was blij verrast met de volle smaak van deze spread. Het is een lekkere, frisse spread waar je de kwark en verse kruiden goed in terug proeft. De groenten zorgen voor een knapperige bite.
De Heks’n kwarkspread is een veelzijdig product. Ik at de Heks’n kwarkspread namelijk niet alleen op brood en crackers met plakjes komkommer en wat pijnboompitjes. Ik zette het ook op tafel tijdens een tapasavond. We dipten er stukjes komkommer en paprika in, net zoals ik met Heks’n kaas doe.
De Heks’n kwarkspread is ook erg lekker als vervanger van mayonaise bij zoete aardappel patat.
Heks'n kwarkspread
Ingrediënten:
Het etiket geeft de volgende voedingswaarde per 100 gram aan:

Voedingswaarde per
Energie
Vet
– waarvan verzadigde vetzuren
Koolhydraten
– waarvan suikers
Eiwit
Zout

100 gram
672 kJ/162 kcal
12 gram
6,8 gram
5,8 gram
3,0 gram
6,5 gram
1,0 gram

Verpakking
De Heks’n kwarkspread komt in een plastic emmertje met daaromheen een kartonnen wikkel. Het plastic emmertje is erg handig, want je kunt de spread na gebruik weer goed luchtdicht afsluiten.
De wikkel geeft alle informatie die nodig is en heeft het typische, herkenbare design van de andere Heks’n producten.

Conclusie
Ik vraag mij bij dit soort producten altijd af of ik het zelf nog eens zou kopen. Het antwoord daarop is ja. Natuurlijk is een zelfgemaakte spread gezonder, maar ook ik maak niet altijd alles zelf. Mocht ik een keer voor het gemak gaan, dan zal ik het zeker kopen.
Natuurlijk zitten er ook in dit product toevoegingen die je in een zelfgemaakte spread niet hebt, maar voor een keertje is dat echt niet erg. Ik vind het een lekkere spread en raad het zeker aan.
Heks'n kwarkspread
Voor meer informatie klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s