30 dagen geen chocolade – week 4

De 31 dagen zitten erop! Deze laatste week stond vooral in het teken van sporten, werken en de keuken die geïnstalleerd werd.

Dag 22 -27
Het is de hele week druk op het werk. Op vrijdag wordt het voorwerk voor de keuken gedaan en in het weekend gaan we op zaterdag lekker uit eten.

Dag 28
Vandaag wordt de keuken gebracht. Ik ben de hele ochtend met de blog bezig als ze ineens veel te vroeg voor de deur staan om de keuken af te leveren. Aangezien het prachtig weer is, pak ik als ze weg zijn mijn tas en een boek en fiets ik naar het centrum, waar ik twee uur in de zon zit bij de Bagels & Beans. Ik eet een blueberry muffin en ga naar huis als het kouder wordt.

Dag 29
De keukenmonteurs zijn er iets na zeven uur en ze gaan de hele dag aan de slag. ’s Avonds ga ik weer kickboksen en ben ik om half tien thuis.

Dag 30 en 31
Deze twee laatste dagen zijn niet heel zwaar, ik bedenk vast welke Tony Chocolonely ik vrijdagavond ga eten. Ik koop drie smaken, zodat ik kan kiezen.

Nadat de challenge over is ben ik ook blij dat ik weer chocolade mag eten. Nu het weer mag, heb ik ineens ontzettend veel trek in chocolade. Het lijkt wel of ik er meer trek in heb en dan vooral in zeer pure chocolade.
Dus ben ik afgekickt? Nee, niet bepaald, maar als ik op vrijdag een stukje chocolade in mijn mond stop, dan geniet ik er wel extra van en daar ging het me om.

Ga ik mezelf weer 30 dagen chocolade ontzeggen? Misschien na de Paasdagen, vraag het me dan nog maar een keer 😉

2 gedachtes over “30 dagen geen chocolade – week 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s