Restaurant review: Café Kiebêrt

Voor een bedrijfsuitje waren we op zoek naar een restaurant dat goed rekening hield met de verschillende dieetwensen en ook nog eens goed te bereiken was voor mensen die met het openbaar vervoer kwamen. Onze keuze viel op Café Kiebêrt. Het ligt aan de Marathonweg in Amsterdam Zuid en zit op vrijdagmiddag altijd bomvol mensen die er de vrijdagmiddagborrel houden.

De kaart is erg interessant, want je kunt aan de hand van verschillende voor- hoofd- en nagerechten je eigen drie gangenmenu samenstellen. Erg leuk en nog betaalbaar ook. Toen ik Café Kiebêrt een e-mail stuurde waarin ik uitlegde dat we met een grote groep zouden komen, waarvan er negen mensen zeer specifieke dieetwensen hadden, boden ze gelijk aan om samen te kijken naar een gepast menu.

Na wat heen en weer te hebben gemaild, werd er een menu samengesteld dat iedereen, ongeacht zijn allergie/dieetwensen kon eten. Erg fijn en ik kan je dan ook vertellen dat iedereen heerlijk gegeten heeft. Ik vond de persoonlijke betrokkenheid van de koks en mijn contactpersoon erg fijn en ik zou ook iedereen aanraden om hier te gaan eten. Het eten is echt goed en het is een ontzettend gezellig eetcafé.

Hieronder volgt een impressie van wat ik die avond at. En ik kan je garanderen. Ik kom zeker weer!
image

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s