Review: Oerrr-producten van Leev

Gesponsord. Afgelopen maand introduceerde Leev een reeks nieuwe OERRR-producten voor de consument. Leev is een merk dat de afgelopen jaren een steeds grotere plek heeft veroverd in de schappen met biologische producten van de supermarkt. Naast broodvervangers en cereals maken zij ook biologische koeken, zoals de Oerrrkoek, bakmixen en fruitwaters. Er is ook gedacht aan mensen die speltproducten of glutenvrij eten, voor hen is er namelijk ook een mooi en gevarieerd aanbod.
Proefpakket Oerrr
Met de opbrengsten wordt geïnvesteerd in zorgboerderijen voor kwetsbare jongeren. Leev hanteert hiervoor een eerlijk en verantwoord verdienmodel. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

Ik mocht voor Lovetocookhealthy de nieuwe producten testen. Hieronder vind je mijn review van de producten die ik ontving.

Oerrr mini’s caramel zeezout
Oerrr mini's caramel zeezout
Deze koekjes trokken gelijk mijn aandacht. Ze zijn verpakt in een mooie, oranje verpakking en de letters caramel zeezout springen er gelijk uit.
De koekjes zijn gemaakt met biologische stukjes caramel en zijn een bron van vezels. Iedere koekje is 32 kcal per stuk. Ik vind ze erg lekker. De koekjes smaken inderdaad naar caramel en zeezout en eten lekker weg. Ik kon de koekjes moeilijk laten staan.

Oerrr koek brownie, pecan & granen
Oerrrrkoek brownie
De bestaande koeken zijn verbeterd en bevatten meer vezels. Ik vind ze erg lekker van smaak. Het zijn gezondere brownies in koekvorm, wat wil je nog meer? Een lekkere en vullende snack voor op kantoor, op school of tijdens een wandeling.

Oerrr koek choco-chip & granen
Oerrr koek choco chip &granen
Deze koek is net als de andere oerrrkoek erg vullend en lekker. De stukjes chocolade zijn een goede toevoeging aan de koeken. Zeker een aanrader!

Oerrr wafels
Oerrr wafels
De Oerrr wafels zijn van 100% authentieke granen, zoals volkoren spelt en quinoa. Een wafels is 29 kcal. Ik belegde een wafel met kaas en de andere met jam. Beide combinaties zijn erg lekker op deze wafels. De wafels vullen meer dan een gewone rijstwafel. Ook is de structuur steviger vergeleken met andere rijstwafels. Ik ga deze wafels zeker kopen!

Oerrr qrackers
Oerrr-qrackers
De crackers zijn gemaakt van 100% volkorenmeel. Er zitten 8 crackers in de verpakking die per twee verpakt zijn. Een cracker is 102 kcal. Ik vind het ideaal dat de crackers per twee verpakt zijn, zo eet je niet teveel en blijven de andere crackers knapperig.
De crackers zelf zijn lekker van smaak en vullen goed. De zaden en pitten op de crackers geven ze een extra bite. Een echte aanrader!

Mijn oordeel
De Oerrr-producten zorgen voor een mooie uitbreiding van het huidige biologische assortiment in de supermarkten. De producten zijn smaakvol en vullend en laag in calorieën. Mocht je nu graag biologisch eten, dan raad ik je zeker aan de producten van Oerrr uit te proberen. De volgende keer dat ik voor het biologische schap sta ga ik zeker voor de Oerrr-producten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s