Traybake met gnocchi en feta

Wie houdt er niet van traybake recepten? Ik heb er al een aantal op de site staan zoals Traybake met gnocchi en burrata, Traybake teriyaki kip met broccoli en Traybake met aardappels, bloemkool en zalm en vandaag heb ik weer een nieuwe voor jullie.

Deze traybake met gnocchi, snoeptomaatjes, feta, courgette en puntpaprika is weer een heerlijke maaltijd waar je weinig werk van hebt. Lees je mee voor het recept?Gnocchi pesto feta

Ingrediënten voor 4 personen:
– 1 pak gnocchi
– 250 gram snoeptomaatjes
– 1 plak feta
– 1 puntpaprika
– 1 courgette
– 3 volle eetlepels pesto

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden.
– Doe de gnocchi in een kom, halveer de tomaatjes, snijd de courgette in blokjes en de puntpaprika in reepjes en voeg deze ook toe.
– Schep de pesto in de kom en meng goed door.
– Stort alles op een bakplaat en leg de feta tussen de groenten en gnocchi.
– Bak de groenten en gnocchi in 30 minuten gaar.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie