Traybake met bloemkool, gnocchi en chipolataworstjes

Vandaag heb ik weer een heerlijke traybake met 6 ingrediënten voor je. Deze traybake met bloemkool, gnocchi en chipolataworstjes heb je binnen vijf minuten in de oven en is super simpel om te maken. Ideaal als je niet veel tijd of zin hebt om te koken.

Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 4 personen:
– 1 grote bloemkool
– 1 gnocchi
– 1 pak runderchipolataworstjes
–  geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– peper

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
– Snijd de bloemkool in roosjes en verdeel samen met de gnocchi over de bakplaat.
– Drizzle de olijfolie over de bloemkool en gnocchi en meng goed. Strooi hierover een beetje peper.
– Snijd de chipolataworstjes in kleine stukjes en verdeel ook over de bakplaat.
– Doe de bakplaat in de oven en bak alles in 25 minuten gaar.
– Haal de bakplaat daarna uit de oven, roer door elkaar en schep op de borden.
– Strooi naar smaak wat geraspte kaas over de borden en serveer.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie