In de Foodybox Pasen van Kroon op het werk zat ook een fles Korean bbq saus van de Mama Asia lijn van Remia.* Deze pitabroodjes met korean bbq gehakt maak je makkelijk en snel klaar. Precies zoals je van me gewend bent.

Je hebt er maar weinig ingrediënten voor nodig. En ook kinderen zullen ervan smullen. Lees je mee voor het recept?
Ingrediënten voor 2 personen:
- Een pak kleine pitabroodjes
- 1 fles Korean bbq saus
- 250 gram gehakt
- 1 klein blikje maïs
- 1 avocado
- 2 romatomaten
- 1 bol mozzarella
- Olijfolie
Bereidingswijze:
- Verhit wat olijfolie in een pan en rul hierin de gehakt.
- Voeg de helft van de maïs en Korean bqq saus naar smaak toe. Ik gebruikte 1/3 van de fles.
- Snijd de tomaten, avocado en mozzarella in plakjes en leg op een bord met de overgebleven maïs.
- Verwarm de pitabroodjes in het broodrooster of in de oven en snijd ze open.
- Vul de pitabroodjes met het gehaktmengsel en serveer met de salade.
- Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
*De Mama Asia-lijn van Remia vind je onder andere in het schap van de Albert Heijn, Jumbo, Plus en Poiesz.
