Je hebt vast wel eens overnight oats gegeten, maar heb je de havermout wel eens gepureerd? Dan wordt het romig en als je er dan chiazaad aan toevoegt, krijg je een heerlijk ontbijtje.
Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 1 portie:
- 1 rijpe banaan
- 40 gram havermout
- 200 ml melk
- 2 theelepels Chiazaad
- 25 gram Ruby chocolade
- 5 gram gevriesdroogde frambozen (plus extra ter decoratie)
Bereidingswijze:
- Doe de banaan, havermout, chiazaad, melk en 5 gram frambozen in de blender en pureer tot een egaal mengsel.
- Doe de blended oats in een bakje en zet weg.
- Smelt de ruby chocolade in de magnetron en roer glad. Verdeel de ruby chocolade over de blended oats, strijk glad en strooi er wat gevriesdroogde frambozen over.
- Dek het bakje af en zet het een nacht in de koelkast.
- De volgende ochtend hoef je de blended oats alleen maar uit de koelkast te halen. Eet smakelijk.
Totale bereidingstijd: 8 minuten ( + een nacht wachttijd).
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
