Deze gnocchi met pompoen is een heerlijke, snelle maaltijd. Het is een echte comfortfood maaltijd met verborgen groenten, altijd handig als je lastige eters hebt. Binnen 20 minuten staat deze smakelijke maaltijd op tafel. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en toch lekker wilt eten.
Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 3-4 personen:
– 1 pak gnocchi
– 1 teentje knoflook
– 500 ml water
– 1 blokje groentebouillon
– 400 gram pompoenblokjes
– 100 gram geraspte kaas 30+
– peper
– olijfolie
Bereidingswijze:
– Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de gnocchi tot ze rondom licht beginnen te verkleuren.
– Verhit een klein beetje olijfolie in een pan en pers hierboven de knoflook. Laat kort mee bakken.
– Voeg dan het water, het bouillonblokje en de pompoenblokjes toe en breng aan de kook.
– Zodra de pompoen gaar is, schep je het bouillonwater uit de pan. Hou een klein beetje over. (Bewaar de bouillon nog wel voor als je de saus dunner wilt maken).
– Pureer nu de pompoen en de kaas tot een gladde saus.
– Maak de saus op smaak met peper.
– Verdeel de gnocchi over de borden en verdeel ook de saus erover.
– Maak de gnocchi met pompoen af met nog wat geraspte kaas.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
