Broodje roerei met champignons en fenegriekkaas

Soms kan een recept zo simpel zijn, maar oh zo lekker. Neem nu dit broodje roerei met champignons en fenegriekkaas. De combinatie van de champignons en fenegriekkaas is goud! Ik kreeg hem in de Foodybox herfst van Kroon op het werk.
Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
  • 10 champignons
  • 3 eieren
  • 6 plakjes fabulous fenugreek (2mm per stuk) in stukjes van Henri Willig
  • zout en peper
  • olijfolie
  • een broodje naar keuze
Bereidingswijze:
– Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
– Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin champignons gaar.
– Breek de eieren boven de pan en roer deze door de champignons.
– Maak op smaak met zout en peper en roer dan de fabulous fenugreek door het ei.
– Serveer het roerei op een broodje. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie