Knapperige gnocchi uit de airfryer

Deze knapperige gnocchi uit de airfryer is een heerlijke, snelle maaltijd. Het is een echte comfortfood maaltijd dat favoriet is bij mijn dochter. Ik meng de gnocchi met rode pesto en serveer er broccoli en spekjes bij. Deze smakelijke maaltijd staat binnen 20 minuten op tafel. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en toch lekker wilt eten.

 Voor de vega variant vervang je de spekjes voor vegetarische spekjes. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 2-3 personen:
– 1 pak gnocchi
– 1 grote stronk broccoli
– 1 pakje gerookte spekjes (eventueel vegetarisch)
– 2 flinke eetlepels rode pesto (ga

Bereidingswijze:
– Meng de gnocchi met de rode pesto en doe deze in de airfryer. Bak de gnocchi in 10 minuten knapperig op 180 graden.
– Snijd de broccoli in roosjes en stoom deze in 5-8 minuten beetgaar.
– Bak de spekjes in een droge koekenpan knapperig en laat ze dan uitlekken op keukenpapier.
– Als de gnocchi en broccoli klaar zijn, verdeel je deze over de borden en maak je de maaltijd af met de spekjes.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 20 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie