Knäckebröd met avocado, aardbeien en geitenkaas

Het knäckebröd van Leksands uit de Foodybox Pasen is rijk aan vezels, vitaminen en mineralen en de ideale cracker om mee te lunchen. Je kunt dus ook alle kanten op met het beleg.

Nu zaten er in de Foodybox Pasen ook geitenkaasparels van Bettine en deze zijn al net zo veelzijdig. Ik maakte samen met wat aardbeien, avocado, veldsla, walnoten en balsamico azijn een heerlijke lunchsalade voor op het knäckebröd. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 2 grote aardbeien
  • 2 Leksands knäckebröd original
  • 2 handjes veldsla
  • 1 handje Bettine geitenkaasparels
  • 1/2 avocado
  • 2 walnoten
  • Balsamico azijn

Bereidingswijze:

  • Prak de avocado en smeer deze op het knäckebröd.
  • Snijd de aardbeien in plakjes.
  • Leg de veldsla op de avocado en leg hier de plakjes aardbeien, geitenkaasparels en walnoten op.
  • Maak af met een beetje balsamico azijn.
  • Eet smakelijk.

Totale bereidingstijd: 3 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Plaats een reactie