Eimuffins met geitenkaasparels

Ik kreeg in de Foodybox van Kroon op het werk een bakje geitenkaasparels van Bettine om uit te testen. Ik besloot er deze heerlijke en makkelijke eimuffins mee te maken.



Deze eimuffins met geitenkaas zijn ideaal om als lunch of snack mee te nemen naar werk of school. Samen met een groene salade is het een lekkere, volledige maaltijd.

Ingrediënten voor 6 eimuffins:
– 5 eieren
– 6 champignons
– 8 snoeptomaatjes
– een half bakje geitenkaasparels
– peper en zout
– bakspray of olijfolie

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Snijd de tomaatjes in vieren en de champignons in plakjes.
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de champignons bruin.
– Klop de eieren los met peper en zout.
– Vet zes gaten van een muffinsvorm in en leg hierin de champignons en stukjes tomaat.
– Verdeel hierover het eimengsel. (Doe dit beetje bij beetje per muffin, zodat ze straks even groot zijn).
– Verdeel als laatste de geitenkaasparels over de muffins.
– Bak de muffins in 20 minuten gaar.

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Plaats een reactie