Plaattaart met broccoli en chipolataworstjes

Ik hou van plaattaarten! Ze zijn makkelijk te maken en je kunt er volop mee variëren. Deze plaattaart met broccoli en chipolataworstjes maakt je met 5 ingrediënten en is erg smaakvol. Lees je mee voor het recept?Plaattaart-broccoli-chipolataworst-lovetocookhealthy


Ingrediënten voor een plaattaart

– een rol vers bladerdeeg
– 1 kleine broccoli
– 150 gram crème fraîche
– 4 (runder)chipolataworstjes
– 100 gram geraspte kaas 30+

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 200 graden en stel in op 30 minuten.
– Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat, vouw de randjes naar binnen (of snijd met een mesje een dun randje in het bladerdeeg zonder door te snijden) en prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg (niet de randjes).
– Snijd de broccoli in kleine roosjes, haal de velletjes van de chipolataworstjes en snijd in stukjes.
– Smeer de binnenkant van de plaattaart in met de crème fraîche.
– Verdeel de broccoli en chipolataworstjes over de plaattaart.
– Verdeel als laatste de geraspte kaas over de plaattaart.
– Bak de plaattaart in 25-30 minuten gaar.
– Eet smakelijk.

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Plaats een reactie