Knapperige gnocchi carpaccio salade

Deze knapperige gnocchi carpaccio salade is een heerlijke, snelle maaltijd. Ik meng de gnocchi met wat olijfolie en bak hem dan knapperig in de airfyer. Deze smakelijke salade staat binnen 15 minuten op tafel. Ideaal dus als je weinig tijd hebt en toch lekker wilt eten.

 Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 pak gnocchi
– 1 pak carpaccio met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
– 1 zakje sla naar keuze
– remia friteslijn truffelmayo
– 1-2 eetlepels olijfolie
– optioneel zongedroogde tomaatjes
– optioneel peper en zout

Bereidingswijze:
– Meng de gnocchi met olijfolie en doe deze in de airfryer. Bak de gnocchi in 10 minuten knapperig op 200 graden.
– Rooster de pijnboompitjes uit het carpacciopakket in een droge koekenpan.
– Verdeel de sla over de borden, leg hierop de gnocchi en verdeel de carpaccio over de borden.
– Maak af met de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en friteslijn trufelmayo. (Maak eventueel af met peper en zout en zongedroogde tomaatjes.)
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie