Overnight oats met hazelnootpasta

Ik mocht via The Insiders Bonne Maman Hazelnootpasta en pindapasta testen en uitdelen aan vrienden en familie. Nadat ik een aantal potten had uitgedeeld, bleven er nog een paar voor mij over waarmee ik zelf aan de slag ging.
Ik besloot de Bonne Maman Hazelnootpasta te verwerken in overnight oats. Het was al lang geleden dat ik overnight oats had gemaakt en nadat ik dit recept had gemaakt nam ik me voor om het weer vaker te maken. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 1 persoon:
– 35 gram havermout
– 1 eetlepel chiazaad
– 140 ml halfvolle melk
– 1 volle theelepel Bonne Maman Hazelnootpasta
Voor de topping
– 1/2 banaan in plakjes
– 1 theelepel cacaonibs
– 1 handje blauwe bessen
– 3 walnoten, in stukjes

Bereidingswijze:
– Doe de havermout, chiazaad, melk en hazelnootpasta in een kom en roer door, totdat de hazelnootpasta helemaal is opgelost.
– Dek de kom af en zet een nacht in de koelkast.
– De volgende ochtend roer je de overnight oats door elkaar en maak je deze af met de plakjes banaan, cacaonibs, blauwe bessen en stukjes walnoot.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 5 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

 

Plaats een reactie