Slowcooker hachee

Vandaag heb ik het recept van een heerlijke hachee uit de slowcooker voor je. De ideale maaltijd waarmee je met weinig werk een heerlijke maaltijd op tafel zet.

Je doet het vlees zonder aanbraden in de slowcooker en het komt er 8 uur later botergaar uit.

Dus zet de slowcooker ’s ochtends aan en na 8 uur kun je aan tafel. Ben je al nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept.

Ingrediënten:
– 3 rode uien
– 100ml water
– 750 gram sukadelappen (haal ze een half uur van tevoren uit de koelkast)
– 2 plakjes ontbijtkoek
– 2 laurierblaadjes
– 4 kruidnagels
– 3 eetlepels balsamicoazijn
– 2 eetlepels dijonmosterd
– 1 eetlepel appelstroop
– 1 blokje runderbouillon
– een beetje peper (twee keer draaien aan de pepermolen)

Bereidingswijze:
– Smeer de sukadelappen in met de mosterd en snijd in blokjes.
– Snipper de ui en steek de kruidnagels in de laurierblaadjes.
– Doe alle ingrediënten in de slowcooker, doe het deksel op de slowcooker en zet de slowcooker op low.
– Na 8 uur is je hachee klaar.
– Maak net voordat de hachee klaar is, aardappelpuree en groente klaar. Wij aten de hachee met sperziebonen, maar rode kool is natuurlijk ook lekker.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 8 uur en 10 minuten.

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Plaats een reactie