Ik wilde al een hele tijd een slowcooker en laatst heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en een slowcooker gekocht. Ik maakte er eerst al stoofvlees in en daarna werd het tijd voor pulled chicken. Spoiler alert – Wat is dat lekker zeg!
Daarom deel ik vandaag dan ook mijn pulled chicken recept met je. Ik gebruikte de Remia Doubleshot Duke Hot Honey Sauce uit de Foodybox zomer van Kroon op het werk. Deze saus is heerlijk en past perfect bij pulled chicken. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 400 gram kipfilet
– 1 ui
– 50 ml water
– 200 ml barbecuesaus ( Doubleshot Duke Hot Honey Sauce)
Bereidingswijze:
– Doe het water en de barbecuesaus in de slowcooker.
– Snijd de ui in partjes en leg op de saus.
– Leg de stukken kipfilet op de saus en ui.
– Doe het deksel op de pan en zet de slowcooker op low.
– Kook de kip in 8 uur gaar. Laat het deksel de hele tijd op de slowcooker.
– Als de 8 uur voorbij is, haal je de kip uit de slowcooker en trek je deze met twee vorken uit elkaar.
– Roer de pulled chicken door de saus en klaar is je pulled chicken.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 8 uur.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
