Ik ontving in de foodybox Pasen van Kroonophetwerk een aantal zakjes Zaanse dipmix en een tube Zaanse mayonaise. Daar moest ik natuurlijk iets lekkers mee maken. Ik besloot de dipmix paprika & tuinkruiden te gebruiken om gevulde eieren te maken. De dipmix geeft een lekkere smaak aan de gevulde eieren.

De gevulde eieren waren hier snel op, dus dan weet je dat ze in de smaak vallen. Zet jij ze op tafel bij een brunch of hapjes avondeten?
Ingrediënten voor 8 porties:
– 4 eieren
– 2,5 eetlepel mayonaise
– 1 eetlepel water
– 1 zakje dipmix papkrika & tuinkruiden
– een snuf zout
– een snuf paprikapoeder
Bereidingswijze:
– Kook de eieren in 8 minuten hard, laat ze schrikken met koud water en laat ze even afkoelen.
– Pel vervolgens de eieren en snijd ze in de lengte door midden.
– Schep het eigeel eruit, doe dit in een kom en prak het los.
– Meng de mayonaise, water en dipmix goed en voeg het dan toe aan het eigeel.
– Meng alles goed door elkaar en maak op smaak met een snufje zout en paprika.
– Doe het mengsel in een spuitzak of gebruik een lepel en vul de eiwitten.
– Garneer eventueel met peterselie en nog wat paprika. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten.
Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
