In de Foodybox kerst van Kroon op het werk zat een pak Harissa Salad Bowl, een pot Harissa paste van Al’Fez en een knijpfles biologische bloemenhoning van Melvita. Deze drie producten heb ik gebruikt om een makkelijke en smakelijke maaltijd op tafel te zetten. Dit is zo’n maaltijd dat je snel tussen de bedrijven doormaakt en toch optimaal kunt genieten.
Lees je mee voor het recept?
Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 pak Harissa Salad Bowl van Al’fez (couscous)
– 1 eetlepel Harissa Paste van Al’fez
– 1 pakje halloumi
– 2 eetlepels biologische bloemenhoning van Melvita
– 300 gram snoeptomaatjes
– 1 scheut olijfolie

Bereidingswijze:
– Bereid de Harissa Salad Bowl volgens de instructies van het pak.
– Als de couscous klaar is, roer je de olijfolie erdoor.
– Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden en bewaar.
– Verwarm een grilpan (hier doe je geen olie in).
– Snijd de halloumi in plakken.
– Meng 1 eetlepel harissa paste met 2 eetlepels honing en smeer hiermee de halloumi aan een kant in.
– Leg de halloumi met de besmeerde kant in de grilpan en smeer nu de andere kant in.
– Bak de halloumi aan beide kanten bruin.
– Doe ondertussen de couscous in kommen en leg hierop de tomaatjes.
– Leg de halloumi ook op de couscous en serveer deze direct.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 15 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram of Facebook met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
